Składniki:
pierś z kurczaka | 0,5 kg |
szalotka | 2 szt |
czosnek ząbki | 1 szt |
wino białe | 100 ml |
bulion drobiowy | 150 ml |
kalafior | 20 dag |
seler naciowy | 20 dag |
olej | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
pierś z kurczaka | 0,5 kg |
szalotka | 2 szt |
czosnek ząbki | 1 szt |
wino białe | 100 ml |
bulion drobiowy | 150 ml |
kalafior | 20 dag |
seler naciowy | 20 dag |
olej | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: