Składniki:
cebula | 1 szt |
rozmaryn gałązki | 3 szt |
pomidory | 4 szt |
cydr | 1,5 szklanki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
bulion na żeberkach | 2 szklanki |
smalec | 2 łyżki |
marchewka ugotowana | 2 szt |
boczek wędzony | 10 plastry |
orzechy włoskie | 5 dag |
cebula | 1 szt |
rozmaryn gałązki | 3 szt |
pomidory | 4 szt |
cydr | 1,5 szklanki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
bulion na żeberkach | 2 szklanki |
smalec | 2 łyżki |
marchewka ugotowana | 2 szt |
boczek wędzony | 10 plastry |
orzechy włoskie | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: