Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia III, odc. 8: Pieczone gicze cielęce z chrzanem żurawinowym i sałatką
Kroki postępowania







gicz cielęca | 4x500 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
chrzan żurawinowy | 1 słoik |
bazylia | 4 gałązki |
olej | 1 szklanka |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżki |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | 1 opakowanie |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
czosnek | 6 ząbków |
piwo miodowe | 1 szklanka |
cebula | |
cukinia | |
papryka czerwona | |
pomidorki koktajlowe | |
piwo miodowe |
ogórek | 1 szt. |
mięta | |
rukola | 50 g |
sezam | 1 łyżeczka |
Imbir mielony Prymat | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: