Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia III, odc. 8: Pieczone gicze cielęce z chrzanem żurawinowym i sałatką
Kroki postępowania
| gicz cielęca |
4x500 g
|
| Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
|
| Pieprz czarny mielony Prymat |
|
| chrzan żurawinowy |
1 słoik
|
| bazylia |
4 gałązki
|
| olej |
1 szklanka
|
| Musztarda rosyjska Prymat |
2 łyżki
|
| Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat |
1 opakowanie
|
| Rozmaryn suszony Prymat |
1 łyżeczka
|
| czosnek |
6 ząbków
|
| piwo miodowe |
1 szklanka
|
| cebula |
|
| cukinia |
|
| papryka czerwona |
|
| pomidorki koktajlowe |
|
| piwo miodowe |
|
| ogórek |
1 szt.
|
| mięta |
|
| rukola |
50 g
|
| sezam |
1 łyżeczka
|
| Imbir mielony Prymat |
|
| sok z cytryny |
1/2 cytryny
|
| olej |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: