Składniki:
jajko | 8 szt. |
orzechy włoskie | 20 dkg |
mąka | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
masa | |
masło | 1 kost. |
budyń śmietankowy | |
cukier | 5 łyżek |
mąka | 3 łyżki |
mleko | 3 szkl. |
brzoskwinie | 1 puszka |
żółtko jajek | 4 szt. |
jajko | 8 szt. |
orzechy włoskie | 20 dkg |
mąka | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
masa | |
masło | 1 kost. |
budyń śmietankowy | |
cukier | 5 łyżek |
mąka | 3 łyżki |
mleko | 3 szkl. |
brzoskwinie | 1 puszka |
żółtko jajek | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: