Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dowolnego mięsa 15 dag
małych pomidorków kilka
soku z cytryny 1 łyżka
olej 30 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki

Mięso pokroić w kostkę i natrzeć solą i przyprawami. Skropić olejem i sokiem z cytryny. Tak przygotowane mięso nabić na wykałaczkę na zmianę z pomidorami i opiekać ze wszystkich stron, aż sie równomiernie zrumieni. Podawać z ryżem i sałatką.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SylwiaMagdaSabin 23.12.2011 13:35
lubie
SylwiaMagdaSabin 23.12.2011 13:35
lubie
ronald88 27.07.2011 13:50
smaczne
Justyna Jussstiii 27.07.2011 13:47
super
magduś83 24.06.2011 23:57
ciekawie wyglądają
marcia71 15.06.2011 15:35
mniam
jasiek 20.04.2011 11:11
ale ładne
Motorek 08.03.2011 18:11
pycha
Iwusia 22.02.2011 22:17
wyglądają wspaniale, już nie mogę doczekać się sezonu grillowego :)
Monika192 13.11.2010 10:50
pychotka w sam raz na grilla
Emilia21 27.09.2010 19:05
pomysłowe
borys 18.07.2010 09:21
Mozna dodawac co sie chce :-)
borys 03.06.2010 11:58
Az slinka cieknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak