Przepis i sposób przygotowania na: bulion warzywny
Przecedzić bulion przez drobne sitko. Przechowywać w lodówce do 5 dni lub w zamrażalniku w niewielkich porcjach – nie dłużej niż 3 miesiące.
cebula | 3 szt |
por | 1 szt |
marchew | 6 szt |
czosnek | 6 ząbków |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
białe wino | 200 ml |
tymianek | do smaku |
estragon | do smaku |
bazylia | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
seler naciowy | 2 (łodygi) |
Pieprz biały mielony Prymat | szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: