śledzie w oleju z cebulą

śledzie w oleju z cebulą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matijasy

    4 SZT
  • olej

    3-4 LYZKI
  • cebula

    2 SZT
  • sok z cytryny

    1/2 SZT
  • cukier

    1 LYZECZKA
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie przed przygotowaniem moczymy w wodzie. Dzielimy wzdłuż na połówki i każdą polówkę tniemy na 3 kawałki. Cebulę drobno siekamy i mieszamy z sokiem z cytryny i cukrem. Śledzie układamy na półmisku obkładamy cebulą i polewamy olejem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

buksiak12

14.09.2010 09:34
fajny przepis

buksiak12

14.09.2010 09:34
fajny przepis

buksiak12

14.09.2010 09:34
fajny przepis

Dorota71

14.09.2010 08:59
mniam mniam

Dorota71

14.09.2010 08:59
mniam mniam

Emilia22

14.09.2010 08:25
bardzo ciekawy przepis

Emilia22

14.09.2010 08:25
bardzo ciekawy przepis

Emilia22

14.09.2010 08:25
bardzo ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat