Brzoskwinie z żurawiną do mięs :

Brzoskwinie z żurawiną do mięs :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czarny mielony pieprz

    szczypta
  • brzoskwinie w puszce

    4 połówki
  • konfitura żurawinowa

    4 łyzeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

eli_555

12.04.2011 23:36
pyszny dodatek

Mariposas

17.01.2011 19:58
Musi być pyszne do mięska

Sarenka

21.12.2010 00:15
Yami, yami :P

Jolanta40

23.10.2010 16:07
bardzo apetyczne

Jolanta40

23.10.2010 16:07
bardzo apetyczne

wojtek10_89

15.09.2010 08:56
smaczne tez jako deser

kasiurek

15.09.2010 08:44
pycha!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat