Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuka
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • majonez

    2 łyżeczka
  • szczypiorek

    0,5 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka na twardo, później pokroić w kosteczkę malutką. Połączyć z majonezem, musztardą i szczypiorkiem pokrojonym drobno. Doprawić

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jastinka

07.04.2011 09:41
niezła

zuzanna6

26.01.2011 07:28
Bardzo dobre,próbowałam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat