Wielkanoc: Faszerowane jajka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Farsz:

  • żółtka na twardo

    8 siekanych
  • majonez

    4 łyżki
  • ogóreczki konserwowe

    4 sztuki
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

  • szczypiorek

    do dekoracji
  • pieczarki marynowane

    4 sztuki
  • Musztarda stołowa Prymat

    1 łyżka
  • jajko ugotowane na twardo

    8 połówek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki nadzienia wymieszać i doprawić do smaku. Farszem napełnić białka jajek i udekorować szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (20)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dariusz33 4 tygodnie temu
Bardzo efektowna potrawa :-)
Doradca Smaku 4 tygodnie temu
Polecam :)
marcia7 26.04.2014 01:11
dobre na Wielkanoc
Klausia 13.04.2014 15:05
ale super :)
marcia7 11.04.2014 14:50
super farsz
marcia7 07.04.2014 21:28
pyszne te jajka
Tahitha 26.02.2014 14:29
Wyglądają świetnie, trzeba więc je wypróbować :)
Lidka19880 14.02.2014 23:05
super przepis
Megi 14.02.2014 16:28
w sam raz na przystawki:)
usmiech 05.02.2014 09:28
ładnie wyglądają
kicius 04.02.2014 09:53
wyglada apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat