Wielkanoc: Faszerowane jajka

Wielkanoc: Faszerowane jajka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Farsz:

  • żółtka na twardo

    8 siekanych
  • majonez

    4 łyżki
  • ogóreczki konserwowe

    4 sztuki
  • sól ziołowa

  • szczypiorek

    do dekoracji
  • pieczarki marynowane

    4 sztuki
  • musztarda stołowa

    1 łyżka
  • jaja na twardo

    8 połówek
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki nadzienia wymieszać i doprawić do smaku. Farszem napełnić białka jajek i udekorować szczypiorkiem.

Aktualności

Komentarze (19)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marcia7

26.04.2014 01:11
dobre na Wielkanoc

Klausia

13.04.2014 15:05
ale super :)

marcia7

11.04.2014 14:50
super farsz

marcia7

07.04.2014 21:28
pyszne te jajka

Tahitha

26.02.2014 14:29
Wyglądają świetnie, trzeba więc je wypróbować :)

Lidka19880

14.02.2014 23:05
super przepis

Megi

14.02.2014 16:28
w sam raz na przystawki:)

usmiech

05.02.2014 09:28
ładnie wyglądają

kicius

04.02.2014 09:53
wyglada apetycznie

Łucja

03.02.2014 13:00
wspaniała inspiracja :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat