Składniki:
kapusta kiszona | 0,5 kg |
kaszy jęczmiennej grubej | 5 łyżek |
2 kostki rosołowe | |
2 kostki grzybowe | |
3 liście laurowe | |
5 ziaren ziela angielskiego | |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
3 ziarnka czosnku | |
woda | |
grzyby suszone | 0,5 szklanki |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
kaszy jęczmiennej grubej | 5 łyżek |
2 kostki rosołowe | |
2 kostki grzybowe | |
3 liście laurowe | |
5 ziaren ziela angielskiego | |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
3 ziarnka czosnku | |
woda | |
grzyby suszone | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: