Składniki:
bulion warzywny | 1 1/2 l |
włoszczyzna | 20 dag |
kurki | 2 szklanki |
masło | 2 łyżki |
cebula | 2 sztuki |
mąka | 1 1/2 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
koperek | |
makaron |
bulion warzywny | 1 1/2 l |
włoszczyzna | 20 dag |
kurki | 2 szklanki |
masło | 2 łyżki |
cebula | 2 sztuki |
mąka | 1 1/2 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
koperek | |
makaron |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: