Składniki:
kukurydza | 2/3 puszka |
bulion warzywny | 1 1/2 l |
filet z kurczaka | 1 sztuka |
mini kukurydza | 10 kolb |
białko | 2 sztuki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
imbir | szczypta |
sos sojowy | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
kukurydza | 2/3 puszka |
bulion warzywny | 1 1/2 l |
filet z kurczaka | 1 sztuka |
mini kukurydza | 10 kolb |
białko | 2 sztuki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
imbir | szczypta |
sos sojowy | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: