Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 10 daf |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek ząbki | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyzki |
olej do smażenia |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 10 daf |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek ząbki | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyzki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: