Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w sosie koperkowym
włożyć do folii,skopić winem i posypać koperkiem i piec około15 min w piekarniku,przygotowany sos ze śmietany i mąki ziemniaczanej polać na upieczoną rybę i posypać koperkiem.
cytryna | 1 szt |
śmietana | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
masło | 2 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
koperek pęczek | 1 szt |
cebulka | 2 szt |
wino białe wytrawne | 1/2 kieliszka |
filet z dorsza | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: