Przepis i sposób przygotowania na: Halibut cytrusowy :
Używam Ksylitol ( cukier brzozowy ) – ze względu na cukrzycę Mamy – jest zdrowszy niż cukier zwykły czy słodzik.
halibut | 2 dzwonka |
cytryna | 1 sztuka |
pomarańcz | 1 sztuka |
cukier brzozowy Ksilitol lub zwykły ) | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz mielony | 1 szczypta |
olej z pestek winogron | 1 do smażenia |
masło | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
trawa cytrynowa | 3 (marynowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: