Składniki:
ser gouda | 15dag |
masło | 2 łyzki |
rosół | 1-1,2 l |
śmietanka | 15ml |
żółtko jajek | |
koperek | |
chleb | |
masło do grzanek | |
sól | |
serek topiony ementaler | kostka |
mąka pszenna | 3-4 łyzki |
Pieprz biały mielony Prymat |
ser gouda | 15dag |
masło | 2 łyzki |
rosół | 1-1,2 l |
śmietanka | 15ml |
żółtko jajek | |
koperek | |
chleb | |
masło do grzanek | |
sól | |
serek topiony ementaler | kostka |
mąka pszenna | 3-4 łyzki |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: