Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
żołądki indycze
1 kg -
rosół z kury Kucharek
1,5 l
Sos musztardowy
-
olej rzepakowy
2 łyżki -
masło
1 łyżka -
cebula
2 szt. -
czosnek
2 ząbki -
Musztarda delikatesowa Prymat
2 łyżki -
miód wielokwiatowy
1 łyżka -
jogurt gęsty
1 szklanka -
koperek
1 pęczek -
natka pietruszki
1 pęczek -
Sól ziołowa jodowana Prymat
szczypta -
Pieprz biały mielony Prymat
szczypta -
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
szczypta
Przepis i sposób przygotowania Mój przepis na...: Żołądki duszone w sosie musztardowym z pietruszka i koperkiem, odc. 34
Kroki postępowania





Komentarze (2)