Pasta z makreli wędzonej

Pasta z makreli wędzonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • musztarda

    50
  • majonez

    50
  • jaja na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obieramy z ości,dodajmemy pokrojone w kosteczke jajka ,łyżkę musztardy i łyżke majonezu.
Dodajemy tez ogórki i cebule pokrojone drobniutenko w kosteczkę.
Wszystko mieszamy i pasta do chleba gotowa :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

04.12.2011 13:54
uwielbiam

Jaheira11

16.03.2011 23:53
bardzo lubię

Ania68

23.01.2011 21:44
Też często robię taką pastę :)

Tika4444

29.11.2010 08:36
fajne

misia53

16.10.2010 21:36
Wolę pastę niż wędlinę do chleba

kec

18.06.2010 18:35
fajne masz te pasty

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat