Babeczki z pastą serową.**.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki marynowane

    8 sztuk
  • pasta serowa

  • ser żółty

    100 g
  • majonez

    3 łyżki
  • czosnek

    2 ząbki
  • orzechy włoskie

    2 łyżki
  • natka pietruszki

    0,5 pęczka
  • rzodkiewka

    8 główek
  • sól morska

  • babeczki

    8 słone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki pokroić w drobne paseczki. Składniki pasty dokładnie zmiksować i doprawić do smaku. Pastę ułożyć w babeczkach, dodać paski rzodkiewki, udekorować pieczarkami i paskami rzodkiewki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (31)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adamorek 14.02.2015 16:51
dobre takie pikantne
Ola1young 11.02.2015 14:59
znakomite babeczki
karolaaa 06.02.2015 12:38
trening czyni mistrza!
karolaaa 06.02.2015 10:19
a zawsze wychodzą? mam dwie lewe łapki.
Magda60 27.01.2015 13:57
robie podobne, sa pyszne
kanu83 24.01.2015 15:40
Fajna przekąska na przyjecie
cukiereczek 21.01.2015 18:32
smaczna przekąska
miodunka 19.01.2015 14:50
Wyglądają super!! zjadło by się już!!
smakołyk 03.01.2015 14:39
Super wyglądają
Edith85 01.01.2015 16:51
chętnie zjadłabym taką babeczkę :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat