Składniki:
migdały w płatkach | 50 gr |
cukier drobny | 6 łyżek |
sok z cytryny | 1 łyżka |
woda | 175 ml |
śmietana 30% | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
wino białe | 350 ml |
żurawina | 30 kandyzowana |
migdały w płatkach | 50 gr |
cukier drobny | 6 łyżek |
sok z cytryny | 1 łyżka |
woda | 175 ml |
śmietana 30% | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
wino białe | 350 ml |
żurawina | 30 kandyzowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: