Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Sernik z morelami na zimno, odc. 36
Kroki postępowania





twaróg półtłusty | 750 g (3 opakowania) |
śmietana 30% | 250 ml |
morele suszone | 30 g |
morele | 6 szt. |
cytryna | 1 szt. |
sok z cytryny | 100 ml |
miód | 300 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
mięta liście | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
woda | 1/3 szklanki |
Goździki całe Prymat | 6 szt. |
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat | 1 łyżka (paska) |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka (płaska) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: