Składniki:
cebulka dymka ze szczypiorkiem | |
czosnek posiekany 2 ząbki | |
maka 1 łyżka | |
listki laurowe 2 szt | |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
olej | 4 łyżki |
rzeżucha | 2 garście (posiekana) |
seler naciowy | 1 łodyga (posiekany) |
cebulka dymka ze szczypiorkiem | |
czosnek posiekany 2 ząbki | |
maka 1 łyżka | |
listki laurowe 2 szt | |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
olej | 4 łyżki |
rzeżucha | 2 garście (posiekana) |
seler naciowy | 1 łodyga (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: