Składniki:
80g marchwi | |
50g selera | |
60g pietruszki | |
50g cebuli | |
Zasmażka: | |
350ml wywaru miesnego(moze byc z kostki) | |
50ml bialego wina | |
natka pietruszki | |
sół, pieprz, mielona papryka, czosnek i przyprawa uniwersalna do zup. |
80g marchwi | |
50g selera | |
60g pietruszki | |
50g cebuli | |
Zasmażka: | |
350ml wywaru miesnego(moze byc z kostki) | |
50ml bialego wina | |
natka pietruszki | |
sół, pieprz, mielona papryka, czosnek i przyprawa uniwersalna do zup. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: