Składniki:
200g wolowiny bez kosci | |
150g cebuli | |
20 g masła | |
50g bulki czerstwej | |
mleko | |
150g marchwii | |
150g selera | |
150g pietruszki | |
100g cebuli | |
40 g rodzynków | |
20g zelatyny | |
sól, cukier, pieprz | |
żółtko jajek | 2 szt. |
200g wolowiny bez kosci | |
150g cebuli | |
20 g masła | |
50g bulki czerstwej | |
mleko | |
150g marchwii | |
150g selera | |
150g pietruszki | |
100g cebuli | |
40 g rodzynków | |
20g zelatyny | |
sól, cukier, pieprz | |
żółtko jajek | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: