Składniki:
cebula | 2 sztuki |
mięso wieprzowe bez kości | 30 dag |
pomidory | 1 puszka |
pieczarki | 30 dag |
sól | |
olej | |
bulion warzywny | 1,5 l |
papryka zielona | 1 szklanka |
papryka żółta | 1 szklanka |
papryka czerwona | 1 szklanka |
cebula | 2 sztuki |
mięso wieprzowe bez kości | 30 dag |
pomidory | 1 puszka |
pieczarki | 30 dag |
sól | |
olej | |
bulion warzywny | 1,5 l |
papryka zielona | 1 szklanka |
papryka żółta | 1 szklanka |
papryka czerwona | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: