Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia, odc. 41. Zupa gulaszowa z bekonem i pomidorami
Kroki postępowania






udziec wołowy | 200 g (pokrojony w kostkę) |
boczek wędzony | 50 g |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
cebula | 1 szt. (pokrojona w kostkę) |
pieczarki | 100 g |
rosół wołowy | 1 litr |
ziemniaki | 2 szt. (pokrojone w kostkę) |
papryka czerwona | 1/2 szt. |
papryka zielona | 1/2 szt. |
papryka żółta | 1/2 szt. |
pomidory bez skóry | 100 g |
ogórki kwaszone | 100 g (pokrojone w kostkę) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Papryka ostra mielona Prymat | (do smaku) |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | (do smaku) |
natka pietruszki | (do smaku) |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: