Składniki:
5 parówek | |
4 zielone papryki | |
2 cebule | |
puszka kukurydzy | |
puszka czerwonej fasolki | |
pęczek natki pietruszki | |
6 łyżek keczupu | |
3 lyzki octu | |
sól, pieprz, odrobina cukru | |
bulion | 2 szklanki |
olej | 4 łyżki |
5 parówek | |
4 zielone papryki | |
2 cebule | |
puszka kukurydzy | |
puszka czerwonej fasolki | |
pęczek natki pietruszki | |
6 łyżek keczupu | |
3 lyzki octu | |
sól, pieprz, odrobina cukru | |
bulion | 2 szklanki |
olej | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: