Tagliatelle z cukinią i pieczarkami

Tagliatelle z cukinią i pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    350 gram
  • oliwa z oliwek

    1 łyżka
  • pomidor

    2 sztuka
  • ser lazur

    2 sztuka
  • pieczarki

    40 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinię pokrój na grube paski wzdłuż. Podsmaż na złoto na oliwie. Dodaj pomidory i duś przez chwilę. W osobnym garnku rozpuść ser lazur dodaj do niego czosnek. Pieczarki poduś w garnku na oleju i połącz z sosem serowym. Ugotuj makaron- polej sosem z pieczarkami i dodaj cukinię.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

15.06.2012 12:29
super

Goya

15.06.2012 12:29
super

Maryś1

07.07.2010 22:09
Nie znam czegoś takiego

bercik1

10.05.2010 11:20
Nigdy nie próbowałem, chyba czas najwyższy skorzystać z tego przepisu.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat