ruskie gołąbki

ruskie gołąbki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    0,5 szt
  • mięso mielone wołowe

    0,5 kg
  • cebula

    2 sztuki
  • jajka

    3 sztuki
  • pieprz i sól

    do smaku
  • ryż

    1 (surowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać, kapuste drobno posiekać, ulepić kształt gołąbków i smażyć z obu stron na oleju.

Ułożyć gołąbki w garnku i zalać bulionem. Gotować na małym ogniu ok. 1,5 h

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Smakosz6

08.04.2011 09:49
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anna141

31.03.2011 09:55
palce lizać :)

Magdalena80

13.02.2011 21:56
jak zawsze dobre

berys18

17.01.2011 08:50
super są te gołąbki

zuzanna6

31.10.2010 07:42
świetny pomysł

Smakosz6

28.08.2010 00:16
mniam

IZABELA29

29.06.2010 10:27
fajne warto spróbowac dodaję do swojej książki

Małgorzata113

28.06.2010 08:59
Inna wersja gołąbków, pomysłowe.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat