Składniki:
liście kapusty | 20 sztuk |
kasza gryczana | 1,5 szklanki |
woda | 3 szklanki |
masło | 1 łyżka |
cebula | 2 sztuki |
olej | |
jajko | 1 sztuka |
sól, pieprz | do smaku |
rosół warzywny | 2 litry |
grzyby suszone | 20 dkg |
liście kapusty | 20 sztuk |
kasza gryczana | 1,5 szklanki |
woda | 3 szklanki |
masło | 1 łyżka |
cebula | 2 sztuki |
olej | |
jajko | 1 sztuka |
sól, pieprz | do smaku |
rosół warzywny | 2 litry |
grzyby suszone | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: