Składniki:
fasolki szparagowej | 1 kg |
cienkiej kiełbasy | 30 dag |
udka | 1 szt |
cebuli | 2 sztuki |
rosołowe | 2 kostki |
marchewki | 2 sztuki |
koncentratu pomidorowego | 1-2 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
fasolki szparagowej | 1 kg |
cienkiej kiełbasy | 30 dag |
udka | 1 szt |
cebuli | 2 sztuki |
rosołowe | 2 kostki |
marchewki | 2 sztuki |
koncentratu pomidorowego | 1-2 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: