pieczen rolowana

pieczen rolowana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udziec

    750 g
  • wieprzowina

    250 g
  • filety anchios

    4 szt
  • jajko

    1 szt
  • śmietana

    2 łyzki
  • CZERSTWA BULKA

    1 szt
  • mleko

    100 ml
  • masło

    2 łyzki
  • cebula

    1 szt
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wołowine umyc zbic na cienki płat.Wieprzowine namoczona w mleku ,odcisnieta bulke i anchois zemlec,wyrobic z jajkiem,smietana sola i pieprzem.Farsz rozsmarowac na płacie miesa,zwinac obwiazac nitka i obsmazyc na masle.Przełozyc do rondla i udusic z pokrojona cebula,podlewajac woda.Pokroic na plastry.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat