Składniki:
filety z matiesów | 8 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 1 łyzka |
pieprz szczypta | |
pieptrz w ziarnach | 6 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 6 szt |
marynata | 4 szt |
cytryna | 4 szt |
kapusta kiszona | 4 łyzki |
filety z matiesów | 8 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 1 łyzka |
pieprz szczypta | |
pieptrz w ziarnach | 6 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 6 szt |
marynata | 4 szt |
cytryna | 4 szt |
kapusta kiszona | 4 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: