Składniki:
bakłażan | 1 szt |
szynka parmeńska | 100 gram |
ser ementaler | 100 gram |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżeczka |
chili | 1/2 łyżeczki |
olej z pestek winogron | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
bakłażan | 1 szt |
szynka parmeńska | 100 gram |
ser ementaler | 100 gram |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżeczka |
chili | 1/2 łyżeczki |
olej z pestek winogron | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: