Przepis i sposób przygotowania na: Chili con carne z kaszą jaglaną
Kaszę jaglaną opłukać w zimnej wodzie, następnie przelać gorącą wodą i zagotować do miękkości w lekko osolonej wodzie.
Danie podawać z kaszą jaglaną.
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 op |
fasola czerwona z puszki | 1 op |
kukurydza w puszce | 1 op |
mięso mielone wołowe | 350 g |
bulion | 100 ml |
kasza jaglana | 100 g |
sos sojowy | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
oregano | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: