Przepis i sposób przygotowania na: Surówka słodko kwaśna z koperkiem
Obrane marchewki i ogórki ścieramy i dodajemy do kapusty.
Koperek i cebulkę siekamy- mieszamy z kapustą.
Dodajemy cukier, oliwę i przyprawiamy do smaku- wszystko mieszamy.
kapusta biała | 1 szt |
koper świeży | 1 pęczek |
ogórki małosolne | 4-5 szt |
cukier | 2-3 łyżki |
oliwa | 2-3 łyżki |
zielona cebulka | 1/2 pęczka |
marchew | 1-2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: