Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos jarski z białej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 główki
marchewka 1 sztuka
cukinia 2 sztuki
przecier pomidorowy 1/2 opakowanie
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat 1 łyżeczka
olej rzepakowy 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos jarski z białej kapusty

Kapustę szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, cukinie obieramy i kroimy w kostkę.Na rozgrzany olej wrzucamy marchewkę i kapustę mieszamy kiedy zmiękną dodajemy cukinie i podlewamy odrobiną wody dodajemy przecier i przyprawę do bigosu. Gotujemy .
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak