Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z tuńczykiem i gorgonzolą
Kroki postępowania
Smacznego :)
jajko | 1 szt |
mleko | 3/4 szklanki |
woda gazowana | 1/4 szklanki |
oliwa | 2 łyżki |
mleko | 1 szklanka |
sól | 1 szczypta |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 100 gram |
pieprz |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | |
masło | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: