Składniki:
jesiotr | 2 filety |
rydze | 100 g |
masło | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
ziemniaki | 6 szt |
śmietana 30% | 50 ml |
woda | 2 l |
oliwa | 20 ml |
limonka | 0,5 szt |
jesiotr | 2 filety |
rydze | 100 g |
masło | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
ziemniaki | 6 szt |
śmietana 30% | 50 ml |
woda | 2 l |
oliwa | 20 ml |
limonka | 0,5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: