Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Zapiekanka łososiowa w sosie śmietanowym, odc. 15
Kroki postępowania





łosoś filet | 350 g |
ziemniaki | 6 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
śmietana 18 proc | 400 ml |
czosnek | 1 ząbek |
serek śmietankowy | 100 g |
pomidor | 1 szt. |
masło | do wysmarowania formy |
koperek świeży | 1/2 pęczka |
bazylia świeża | do dekoracji |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: