Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
składniki
-
filet z łososia
400 g -
śmietana 30%
100 ml -
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
do oprószenia ryby -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku -
Pieprz czarny mielony Prymat
do smaku
Sałatka
-
patisony marynowane
kilka -
ogóreczki konserwowe
1 słoik -
Cebulka perłowa marynowana Smak
1 słoik -
papryka czerwona
1 świeża -
zielone jabłko
1
Sos
-
szpinak baby
2 garści -
natka pietruszki
1 pęczek -
koperek
1 pęczek -
Musztarda chrzanowa Prymat
1 łyżka -
olej rzepakowy
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku IV: Pieczony łosoś z warzywami i zielonym sosem, odc. 21
Kroki postępowania




Komentarze (2)