Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
filet z dorsza
400-500 g -
oliwa
250 ml -
białe wino wytrawne
250 ml -
woda
100 ml -
masło
5 łyżek -
kapusta biała
5-7 liści -
cebula
1 szt. -
koper włoski
1 bulwa -
śmietana 30%
1/2 szklanki
Do smaku
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
-
Kminek cały Prymat
-
anyż
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VIII: Dorsz w sosie anyżowym, odc. 18
Kroki postępowania




Komentarze (0)