Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Dorsz z warzywami w maślance i plackami rosti, odc. 23
Kroki postępowania





filet z dorsza | 400 g |
ziemniaki | 4 szt. |
ser żółty | 100 g |
woda | 1 l |
fasolka szparagowa | 300 g |
groszek zielony | 100 g |
maślanka | 300 ml |
śmietana 18 proc | 100 ml |
ocet winny | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 150 ml |
koperek | kilka gałązek |
cukier | 1 łyżka |
cząber | |
majeranek | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: