Przepis i sposób przygotowania na: Skalniak
Masa: masło utrzeć z masą krówkową.
Na ciasto z dżemem i pianą wyłożyć masę, posypać płatkami migdałowymi, w masę powkładać pionowo kwadratowe ciasteczka.
mąka pszenna | 3 szklanki |
żółtko jajek | 5 sztuk |
masło lub margaryna | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 5 łyżek |
dżem porzeczkowy | |
cukier kryształ | 0,5 szklanki |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
bakalie | 250 gram |
masło | 1 sztuka |
masa krówkowa | 1 puszka |
płatki migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: