Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z malinami
Kroki postępowania


Upieczony i wystudzony sernik podawać z musem przygotowanym ze świeżych lub mrożonych owoców leśnych lub malin.

mąka pszenna | 2 szklanki |
jajko | 2 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 100 g |
cukier puder | 50 g |
kakao | 2 łyżki |
ser biały trzykrotnie mielony | 1 kg |
jaja | 3 |
masło 82% | 100 g |
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat | 50 g |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
sok z pomarańczy | 1/2 |
dowolne bakalie: suszone morele, żurawina, rodzynki |
mrożone owoce leśne/maliny | 500 g |
cukier puder | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: