Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Karpatka, odc. 40
Kroki postępowania







masło |
100 g
|
woda |
250 g
|
kakao |
2 łyżki
|
mąka pszenna |
250 g
|
jajko |
7 szt
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
|
proszek do pieczenia |
|
mleko |
800 ml
|
żółtko jajek |
10 szt
|
mąka krupczatka |
250 g
|
cukier drobny |
250 g
|
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat |
1 opakowanie
|
masło |
200 g
|
Imbir mielony Prymat |
|
cynamon Prymat |
|
owoce, np. jeżyny, maliny, jagody |
|
cukier puder |
|
Liście mięty |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: