Twarożek wiosenny

Twarożek wiosenny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek

    30 dag
  • rzodkiewka

    6 szt
  • zielona pietruszka

  • szczypiorek drobny

  • śmietana 18 proc

  • sól, pieprz mielony

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Twaróg rozetrzeć.Rzodkiewkę pokroić w plasterki, ogórka w drobną kostkę,rzodkiewkę i szczypiorek posiekać. Wszystko wymieszać, doprawić pieprzem i solą. Wlac śmietanę i wszystko wymieszać. Można posypać posiekanym koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

05.07.2015 15:54
Prosto i smacznie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat