Masło czosnkowo-koperkowe

Masło czosnkowo-koperkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    200 gram
  • czosnek

    1 ząbek
  • koperek

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło wymieszać z czosnkiem wycisniętym przez praskę, posiekanym koperkiem. Włożyć do pojemnika plastikowego , wyrównać góę i wstawić do lodówki. Pyszny dodatek do mięs, na grilla, do grzanek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

02.02.2011 19:05
mniam mniam

Jolanta40

02.02.2011 00:03
świetne do grzanek

jasiek

17.01.2011 00:57
będę próbować bo robiłem bez koperku

iknkirke

11.01.2011 12:09
ciekawe masełko

malenkaaa_85

30.08.2010 11:49
apetyczne

cichor

27.08.2010 07:56
pyszności, w sam raz do zapiekanego chleba

Gosia40

25.08.2010 20:35
fajne masełko

Margo1

25.08.2010 14:58
można sróbować

Bartolomeo

25.08.2010 14:58
masełko super do karkówki

Kate131

25.08.2010 12:53
pyszniutki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat