Przepis i sposób przygotowania na: Soljanka
Kroki postępowania
Po ugotowaniu mięso pokroić w drobną kostkę.
Dodać również pokrojoną w plasterki biała kiełbasę.
mięso wołowe | 0,5 kg |
łopatka bez kości | 0,4 kg |
kiełbasa biała | 0,3 kg |
boczek wędzony | 0,3 kg |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
ogórki kiszone | 0,7 kg |
cebula | 4 szt |
marchew | 2 szt |
śmietana 12% | 200 ml |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
oliwki czarne | 30 dkg |
czosnek | 4 zabki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: